Σίτι ανατροπής

Το Αιγάλεω νίκησε με ανατροπή (2-1) τον Παναθηναϊκό Β και «ζευγάρωσε» τα τρίποντα απέναντι στους Πράσινους.

Έπειτα από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες το Αιγάλεω επέστρεψε το Σάββατο (09/04) στις επιτυχίες (2-1). Ο Παναθηναϊκός Β προηγήθηκε στο 30' με πέναλτι του Ηλιάδη (ανατροπή Σαρδέλη από τον Φυλακτό). Το Σίτι ήταν πολύ καλύτερο στο δεύτερο 45λεπτο έπειτα και από τις τρεις αλλαγές που έγιναν στο 46'. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Τριμμάτη στο 54' και εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Παπανικόλα στο 70'.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83' με πέναλτι του Δημητριάδη (ανατροπή του Χοτζάλι από τον Σιδερά), το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χοτζάλι για κουτουλιά στον Σαρδέλη.

Οι Κυανόλευκοι «ζευγάρωσαν» τις φετινές τους νίκες απέναντι στο Τριφύλλι και βρέθηκαν στην 6η θέση με 43 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 1-1
Σκόρερ: 70' κεφ. Παπανικόλας, 82' πέν. Δημητριάδης - 30' πέν. Ηλιάδης
Δοκάρι: 54' Τριμμάτης
Κόκκινη: 90'+2' Χοτζάλι

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης (46' Τριμμάτης, 90'+3' Μπρέμπος), Τσιλιγκίρης (46' Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46' Χοτζάλι), Μπαρμπαρούσης (87' Καλύβας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Χαβιέρ Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (86' Καραμπάς), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (86' Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (74' Μαραθωνίτης), Ηλιάδης (86' Ματσαδές).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Αραβίδης (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 09 Απρίλιος 2022 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep