Διέκοψαν το σερί στην Άρτα

Η ΑΕΚ Β επέστρεψε μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις νίκες (1-0) και υποχρέωσε τον Καραϊσκάκη στην πρώτη του ήττα με τον Κώστα Φρατζέσκο στον πάγκο.

Το αήττητο σερί (2-1-0) του Καραϊσκάκη Άρτας με τον Κώστα Φρατζέσκο στον πάγκο διακόπηκε το Σάββατο (19/02). Στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής οι Πράσινοι ηττήθηκαν 1-0 στο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων από την ΑΕΚ Β και παρέμειναν στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού. Οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν τρίποντο μετά από 4 αγώνες και παράλληλα βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά έπειτα από 341 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Γκολφίνος στο 50' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πριόνα και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ Β. Ήταν το πρώτο γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο για τον 17χρονο επιθετικό. Στο 44' είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ γκολ του Κλιγγόπουλου για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ναζίμ (79'), Γαλεάδη (83'). Στο 90'+5' η φιλοξενούμενη έχασε απίθανη ευκαιρία για το 0-2.

Ο Γιούσης βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά... κατάφερε να μη νικήσει τον Λάζαρεβς. Στην επαναφορά ο Κοσίδης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Λευκορώσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΑΕΚ Β 0-1
Σκόρερ: 50' σουτ Γκολφίνος
Δοκάρι: 90'+5' Κοσίδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Λάζαρεβς, Τάμπας, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Φαν Ίπερεν, Βαφειάδης (60' Νταλακούρας), Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (60' Ναζίμ), Πέδρο Ενρίκε (60' Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Μίλιτς.

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια (90'+1' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (77' Παρράς), Γιούσης, Τζ. Γκαρσία (90'+1' Γεωργέας), Μιτάι, Γκολφίνος (71' Κοσίδης).

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου)

Last modified onΣάββατο, 19 Φεβρουάριος 2022 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep