Νέα έργα στο προπονητικό κέντρο

Συνεχίζονται τα έργα στο καινούριο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών στο νέο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα έργα συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί, τοποθετήθηκε περίφραξη, ενώ ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εντός το προπονητικού κέντρου. Παράλληλα, θα κατασκευαστεί γήπεδο τένις, ενώ στα σχέδια της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί καφετέρια για τα μέλη της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους.

Το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο που ήδη έχει κατασκευαστεί έχει βαφτεί εξωτερικά και στην παρούσα φάση γίνεται η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.  Επίσης σε αυτό το κτίριο θα δημιουργηθεί γυμναστήριο, αίθουσα προβολής βίντεο και γραφεία. Την περασμένη Παρασκευή τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, καθώς και συναγερμός. Επιπλέον, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια και αγοράστηκαν καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήρια και κλιματιστικά.
 
Η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το προπονητήριο των «Ερυθρολεύκων» σύντομα θα προχωρήσει στην κατασκευή άλλων δύο γηπέδων με φυσικό χλοοτάπητα. Προς το παρόν όμως, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η σπορά και ο γεωπόνος θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής των δύο γηπέδων.
 
Στα μελλοντικά σχέδια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι και η κατασκευή ξενώνων, καθώς και εστιατορίου για την ομάδα. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, η ομάδα της Μαγνησίας θα έχει ένα πλήρες προπονητικό κέντρο για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να δουλεύουν επαγγελματικά, με τη διοίκηση να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep