Έσπασαν το… ρόδι με Ελευσίνα

Οι Λεόν και Γουόρντεν σκόραραν για πρώτη φορά στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου με 5-1 επί του Πανελευσινιακού

Την ευκαιρία να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα είχαν στην επιβλητική νίκη με 5-1 του Ολυμπιακού Βόλου επί του Πανελευσινιακού στο ΕΑΚ για την 10η αγωνιστική της Football League δυο παίκτες των Θεσσαλών. Ο λόγος για τους Ντιέγκο Λεόν και Έρικ Γουόρντεν που «χτύπησαν» στο 37’ και το 73’ αντίστοιχα.

Μάλιστα ο 31 ετών Ισπανός μέσος κατάφερε να σκοράρει μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του με τους «ερυθρόλευκους» καθώς έχει χάσει αρκετά ματς λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ωστόσο, δείχνει σταδιακά να «ανεβαίνει» συμβάλλοντας στη γενικότερη βελτίωση της ομάδας. Μάλιστα, στο 70’ στάθηκε άτυχος καθώς το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι.

Επίσης, τη χαρά του γκολ γεύτηκε για πρώτη φορά και ο Έρικ Γουόρντεν. Ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός μετράει ήδη επτά συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Βόλου και πριν την συμπλήρωση 40 λεπτών στο ματς σκόραρε για το 2-0. Έτσι, έβαλε αφενός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ κι αφετέρου έδειξε στον Παπαδόπουλο ότι μπορεί να του δώσει επιπλέον λύσεις στον τομέα του «γκολ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep