«Σαρωτικός» ο Ολυμπιακός Βόλου

Με το ευρύ 4-0 επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο εκτός έδρας φιλικό με τον Τύρναβο την Κυριακή (30/8)

Εντυπωσιακός ήταν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου στο εκτός έδρας φιλικό με τον Τύρναβο όπου επικράτησε με 4-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκογκούδη που πέτυχε δυο τέρματα. Την αρχή για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έκανε στο 8’ ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 68’ ο Γκουγκούδης εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Σκοπελίτη και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μοράν στο 73’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Γκουγκούδης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν το 2-0 οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ καθώς ο Λεόν «σημάδεψε» το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μπαξεβάνος, Λούγκος, Καρλιάμπας, Μητσογιάννης, Λύταινας, Κόκορας, Παπαχρήστος Τσιρλίδης. Έπαιξαν και οι: Κούτσικος, Παπαϊωάννου, Σβερκούλης, Νούσιος, Παναγιωτίδης, Κρίτσας, Νασιάκος  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δασκαλάκης (46’ Στρατηλάτης), Καραμανλής (46’ Νικολόπουλος), Αρβανίτης (46’ Γιαλαμίδης), Ζέρης (46’ Μπουτζίκος), Χιντζίδης (46’ Κεσίδης), Καρράς, Παναγιώτου (46’ Φερνάντεζ), Τσιάρας (46’ Γκουγκούδης), Νικολιάς (46’ Μοράν), Σκοπελίτης (46’ Λεόν), Αλαμάνης (65’ Σκοπελίτης)

Last modified onΚυριακή, 30 Αύγουστος 2015 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep