Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γελάνε και οι κότες»

Για πλήρη φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο Γιώργος Βαρούτσικος.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαρούτσικος μίλησε στον ΣΠΟΡFM Μαγνησίας 89,5 για την απόρριψη του φακέλου των «ερυθρόλευκων» και υποστήριξε ότι αυτός ήταν πληρέστατος.

Όπως δήλωσε: «Είχαμε ετοιμάσει έναν πλήρη φάκελο. Είναι ότι ή παίρνεις φάκελο ή δεν παίρνεις. Δεν υπάρχει μέση λύση. Το σκεπτικό δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα γελάνε μέχρι και οι κότες. Ο φάκελος ήταν πληρέστατος.

Για δύο θέματα είχαν αντίρρηση. Για 700.000 ευρώ, αρνητική θέση, λογιστικά και όχι εκ του πραγματικού για τη σεζόν που δεν παίξαμε και είχε κατέβει στα 100.000 φέτος, καθαρά λογιστικό δηλαδή, που τη νέα χρονιά θα καλύπτονταν. Ο Βόλος είναι η πιο πλήρης ομάδα. Περιμένουμε το σκεπτικό να δούμε με ποια αιτιολογία. Δεν έχουμε τρομερά προβλήματα και έχουμε απορία. Εμείς όταν δεν παίζαμε πληρώναμε τις υποχρεώσεις μας. Δεν είχαμε έσοδα όμως. Είναι φυσικό να βγει αρνητικό το ταμείο. Όταν η ομάδα έπαιξε ξανά, αυτά έπεσαν στα 100.000 ευρώ. Το μαγαζί δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, από άσπρο – μαύρο».

Για το γεγονός ότι πήρε άδεια ο Ολυμπιακός για τη Football League και όχι για τη Super League:

«Δεν έχει κανένα νόημα. Ή παίρνεις άδεια ή δεν παίρνεις. Αν εξαιρέσεις μία δύο μεγάλες ομάδες, όλες οι άλλες της Σούπερ Λίγκας δεν θα έπρεπε να πάρει άδεια. Η πίκρα μας εμάς των μελών του ΔΣ, είναι γιατί κάναμε τέτοια δουλειά με τους κ.κ. Κικίλια και Παγάνη για έναν πληρέστατο φάκελο που είναι κόσμημα και μείναμε χθες σαν χαζοί. Τι θα πει παίρνεις για τη Football League και δεν παίρνεις για τη Super League»;

Για το αν πιστεύει ότι δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στη Super League:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Υποθέσεις κάνουμε. Το πιο αστείο μεν, αλλά είναι μια σκέψη. Μην ανέβει ο Ολυμπιακός πάλι στην Α’ Εθνική και κάνει μεταγραφές και τον έχουμε στα πόδια μας».

Για το πώς θα ανταποκριθεί στην Α’ Εθνική χωρίς μεταγραφές:

«Δεν μας ενοχλεί. Τόσο πόλεμο που έχουμε δεχτεί μετά την καταστροφή του 2011, έχουμε γίνει δυνατοί. Ο Ολυμπιακός αν ανέβει δεν θα έχει τέτοια θέματα. Θα βρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά».

Για το μπαράζ:

«Για Τετάρτη ξέρουμε. Οι παίκτες ξέρουν το καθήκον τους, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ξέρουν ότι είναι τελικός και από αυτόν εξαρτάται και η καριέρα τους. Έχουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είναι προσηλωμένοι στο καθήκον τους και θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ομάδα. Πάντα υπάρχει αισιοδοξία και ποτέ δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε για την ιδέα του Ολυμπιακού».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep