Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Κοιμόταν και έπινε ρακί»!

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της Επισκοπής.

Με παρέμβασή του στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε στις καταγγελίες της Επισκοπής για παρουσία του στα αποδυτήρια. Αφού παραπονέθηκε, γιατί η εκπομπή δεν παρουσίασε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, υποστήριξε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος της κρητικής ομάδας, ενώ επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Νίκο Βουτσίδη και τόνισε ότι: «Δεν ήταν στο γήπεδο. Εκείνος κοιμόταν και έπινε ρακί»!

Αρχικά παρενέβη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης. Ενημέρωσε ότι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση και τόνισε: «Ο κύριος Βουτσίδης δεν ήταν στο γήπεδο. Ο προπονητής κύριος Ανυφαντάκης ποτέ δεν συνάντησε τον κύριο Μπέο στα αποδυτήρια. Είναι υποψήφιος Δήμαρχος, έρχεται σε όλα τα παιχνίδια και νομίζω ότι δεν απαγορεύεται να είναι στην εξέδρα. Επ' ουδενί δεν ήταν στα αποδυτήρια. Αυτοί που έβγαλαν την ανακοίνωση δεν ήταν στον Βόλο και είναι κακώς πληροφορημένοι».

Έπειτα από λίγα λεπτά βγήκε στον «αέρα» ο Μπέος και είπε: «Επειδή η καταγγελία του αντιπροέδρου της Επισκοπής είναι σοβαρή, θα ήθελα να τονίσω με κάθε βεβαιότητα όσοι όλα όσα λέει δεν ισχύουν. Το παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στο γήπεδο. Οι δικηγόροι μου την Τρίτη θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή και να αποδείξουν οι κύριοι ότι ήμουν στα αποδυτήρια. Με έχετε για τόσο αφελή; Έχω ισόβιο αποκλεισμό και δεσμεύτηκα ότι θα σεβαστώ την απόφαση αυτή. Είναι ντροπή αυτό. Υπήρξε σκοπιμότητα. Υπήρξε ένταση με έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου που πήγε στο νοσοκομείο. Επικαλούμαι και τον προπονητή της Επισκοπής. Περνούσε μπροστά από το κυλικείο και προσπάθησα να τον προστατεύσω για να μην τον φτύσουν ή του πετάξουν κάποιο μπουκάλι νερό. Ποτέ δεν μπήκα στα αποδυτήρια. Αυτά, εξάλλου, ελέγχονται από την Αστυνομία και τον παρατηρήτή.

Να γνωρίζετε ότι δεν είναι δεοντολογικό να μην διαβάζετε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. Αναφερθήκατε στην Επισκοπή και στον αντιπρόεδρο που κοιμόταν και έπινε ρακί στην Κρήτη όταν γινόταν το ματς». Σε εκείνο το σημείο ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός σε όσα λέει, με τον Μπέο να απαντά: «Αφήστε τους λαϊκισμούς που θέλετε να πάρετε ψήφους».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 03:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep