Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Τελικός» στα Χανιά

Μαζί με τους οπαδούς της Νίκης Βόλου παρακολούθησε το ματς της Κέρκυρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης (αριστερά στη φωτ.) Μαζί με τους οπαδούς της Νίκης Βόλου παρακολούθησε το ματς της Κέρκυρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης (αριστερά στη φωτ.)

Η Νίκη Βόλου καλείται να ξεπεράσει όσα έζησε στην Κέρκυρα και να συγκεντρωθεί στο κομβικό ματς με τον ΑΟ Χανιά.

Για φιλοξενία που όμοιά της δεν έχουν ζήσει ξανά έκαναν λόγο τα μέλη της αποστολής της Νίκης Βόλου μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα. Φυσικά, για το συγκεκριμένο ζήτημα και για τις καταγγελίες του Σοϊλέδη για ξυλοδαρμό συμπαικτών του καλείται να πάρει θέση η διοίκηση των «κυανόλευκων». Στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισαν ότι στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης και πλέον καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη (20/05) στα Περιβόλια απέναντι στον ΑΟ Χανιά. Εξάλλου, γνωρίζουν πως αν ηττηθούν στην Κρήτη, τότε δεδομένα θα χάσουν δύο θέσεις στη βαθμολογία και θα δουν την πίεση να μεγαλώνει...

Το θετικό για τον τεχνικό, Αλέκο Βοσνιάδη είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν επιπλέον ημέρες ξεκούραση λόγω των εκλογών. Οι Μπιτσάκος, Τζιώρας θα επιστρέψουν στη διάθεσή του, όμως εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ακασού, Γιώτας. Παράλληλα, οι Μπακάλης, Ακασού με τις κίτρινες που δέχτηκαν, έφτασαν τις 11 και 9 αντίστοιχα, οπότε είναι στο όριο για να χάσουν δύο αγώνες.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep