Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Είμαστε αυτοκαταστροφικοί...»

Ζητούμενο στη Νίκη Βόλου η σταθερότητα, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην κρύβεται...

Μια κρύο, μια ζέστη. Κάπως έτσι περιγράφεται η κατάσταση στη Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» πήγαν στη Θεσσαλονίκη, απέσπασαν την πολύ σπουδαία νίκη σε βάρος του Ηρακλή και στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι με τη Ζάκυνο επήλθε ήττα. Ο τεχνικός ηγέτης της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, προσπαθεί να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό και μιλώντας στο www.flnews.gr παραδέχεται: «Είμαστε αυτοκαταστροφικοί. Δεν γίνεται να κερδίζεις στο Καυτανζόγλειο και να αποδίδεις τόσο μέτρια στη Ζάκυνθο. Είπαμε ορισμένα πράγματα με τους ποδοσφαιριστές και σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα.
Ο κόσμος έχει δίκιο να στεναχωριέται με την κατάσταση. Ξέρω ότι είναι πικραμένος. Μια παράκληση μόνο, να σταθεί δίπλα μας και όχι απέναντί μας. Τόσα χρόνια άλλωστε έκανε υπομονή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να έχουμε διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα. Έχουμε δυνατότητες και θα έχουμε καλή πορεία στα πλέι οφ, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή».
Στη Νίκη Βόλου στρέφουν την προσοχή στο εντός έδρας ματς με την Καβάλα, από το οποίο θα λείπει ο Πινιέρο που δέχτηκε κόκκινη κάρτα απέναντι στους Επτανήσιους, ενώ κάρτες έχουν συμπληρώσει οι Μπακάλης και Ακασού. Το δελτίο του Σουλίδη εκδόθηκε και αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμος.

Media

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep