Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βαθμός… δύναμης»

Ο σκόρερ της Νίκης Βόλου, Άγγελος Βέρζος έδωσε σύνθημα για νίκη στο ντέρμπι της Τετάρτης (05/06).

Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων» που αφιέρωσε το γκολ σε βάρος του Παναιτωλικού στον φυσικοθεραπευτή, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Μπήκαμε αγχωμένα στο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός ήταν διαβασμένος, έκλεισε τις γραμμές και μας έβαλε ένα γκολ από δικό μας λάθος στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ρισκάραμε όμως, με κίνδυνο να είμαστε ανοιχτοί πίσω.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε έναν βαθμό που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια και για να πάμε να κερδίσουμε το ματς της Τετάρτης. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κιόλας, γιατί είχε ανοίξει πολύ το παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν ισοφάριζε πιο μπροστά η ομάδα του αν θα ήταν τα πράγματα διαφορετικά: «Θα είχαμε καλύτερη ψυχολογία. Κι εγώ, όμως έκανα το λάθος και δεχτήκαμε το γκολ, κι ο Χάρης έχασε την ευκαιρία. Δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον και συνεχίζουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αν χάσουμε, απομακρυνόμαστε πάρα πολύ από την άνοδο. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει καν να κοιτάμε ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί θα μας αγχώσει πιο πολύ αυτό».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 22:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep