«Το Κύπελλο στην ώρα του…»

Συγκεντρωμένοι απόλυτα στην προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι άπαντες στην Κέρκυρα, σύμφωνα με τον Άγγελο Διγκόζη

Αποφασισμένοι να μην αποπροσανατολιστούν είναι παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην Κέρκυρα, μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο flnews.gr ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός των Φαιάκων υπογράμμισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως στο μυαλό όλων είναι μόνο η προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το ματς με την Καλλιθέα στην πρεμιέρα.

«Σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα. Αφήνουμε το Κύπελλο στην άκρη και θα το σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα για το πρώτο παιχνίδι» σχολίασε αρχικά ο κόουτς της Κέρκυρας. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Καλλιθέα στην πρεμιέρα που είναι αρκετά δύσκολο. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».

Όσο για τον προγραμματισμό της ομάδας ως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά και την ματαίωση του φιλικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τόνισε: «Δεν προλαβαίνουμε να προγραμματίσουμε άλλο φιλικό καθότι παίζουμε την Παρασκευή (25/9) με την Καλλιθέα. Οπότε θα συνεχίσουμε με εντατικές προπονήσεις. Το καλό είναι πως μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep