Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπέγραψα τέσσερις μήνες πριν»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την παραμονή του στον πάγκο της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός των Φαιάκων δήλωσε πως είχε υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας πριν τέσσερις μήνες σε περίπτωση ανόδου της Κέρκυρας. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίτευξη της ανόδου στη Super League. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-την πορεία της Κέρκυρας προς την άνοδο: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Ξεκίνησε με τη συγχώνευση γιατί η ομάδα που δημιουργήθηκε ήταν καινούρια. Δεν την αποδέχτηκαν όλοι άμεσα στο νησί, είχαμε και αμφισβητίες και κανείς δεν πίστευε πως η ομάδα αυτή θα μπορούσε να πετύχει το στόχο που είχαμε θέσει από το καλοκαίρι. Κερδίσαμε τα πρώτα παιχνίδια και πήραμε αυτοπεποίθηση. Υπήρξε στην πορεία μία κάμψη και κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά δείξαμε σταθερότητα και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό που πετύχαμε».

-το «κλειδί» για την άνοδο: «Είχα την εμπειρία της κατηγορίας και γνώριζα την ιδιαιτερότητα των πολλών αγώνων. Γι’ αυτό το λόγο ήθελα να μεγαλώσω το ρόστερ της ομάδας, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν κι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε 7 και 8 αλλαγές, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό εν όψει των play offs όπου τα παιχνίδια ήταν συνεχή και για μας στην Κέρκυρα υπήρχε και η ταλαιπωρία για τις μετακινήσεις».

-την παραμονή του στον πάγκο: «Η διοίκηση μού έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας. Πριν από τέσσερις μήνες είχαμε υπογράψει νέο συμβόλαιο σε περίπτωση ανόδου της ομάδας και μάλιστα το ανακοίνωσε και ο πρόεδρος στα αποδυτήρια μετά την εξασφάλιση του στόχου. Κοιτάζουμε ήδη την επόμενη μέρα και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό, που δεν θα είναι ασταθές».

-την προπονητική του φιλοσοφία: «Για μένα το παν είναι η δουλειά. Δεν υπάρχει μυστικό. Στην αρχή δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή να συνεργάζεται μαζί μου, αλλά στην πορεία καταλαβαίνει κι αυτός ότι όλα γίνονται για το καλό το δικό του και κατ’ επέκταση της ομάδας».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάιος 2014 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep