Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιμένουμε το θαύμα…»

Ο Βλάσης Τσάκας τόνισε ότι δεν υπάρχουν λεφτά στην Καβάλα.

Ο διοικητικός παράγοντας της Καβάλας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, για τα παλιά χρέη που «σκάνε» συνεχώς, για τις οφειλές στο ΙΚΑ που ανέρχονται στις 150.000- 160.000 ευρώ και για το… θαύμα που περιμένει για να γίνουν μεταγραφές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό 93,7:

Ερώτηση: Τι γίνεται με τη Δημοτική και ασφαλιστική ενημερότητα;

Απάντηση: Δεν έχει τακτοποιηθεί τίποτα ακόμη. Είμαστε σε εκκρεμότητα. Δεν έχουμε ένα ταμείο, να ανοίγουμε και να πληρώνουμε, ότι θέλουμε και όπως το θέλουμε.

Ερώτηση: Όταν πήρατε την ομάδα από τον Τσοκτουρίδη, είχατε υποσχεθεί κάποια πράγματα.

Απάντηση: Αυτά που είπαμε, έχουν μπει στην ομάδα. Δόθηκαν αναλυτικά. Δεν χρειαζόμαστε από το Δήμο ενημερότητα. Ο Δήμος έχει μπλοκάρει το ΑΦΜ. Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Είναι και η ασφαλιστική ενημερότητα. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό, για να τα λύσουμε.

Εμείς προσπαθούμε και θα προσπαθούμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Ο ΑΡΗΣ κατά φαινόμενα εξασφαλίζει φορολογική ενημερότητα. Πιστεύω ότι σε αυτό το πλαίσιο, αν ψηφιστεί και περάσει η νομοθετική ρύθμιση για το ΙΚΑ, θα μας λύσει το μεγάλο μας θέμα και προχωράμε για να ολοκληρώσουμε. Δεν το περιμένουμε μόνο εμείς, το περιμένουν και άλλες αρκετές ομάδες. Φαίνεται να ανοίγει ένας παράπλευρος δρόμος με τον ΑΡΗ. Θα το δούμε αυτό.

Ερώτηση: Στο ΙΚΑ ποιο χρέος έχουμε;

Απάντηση: Η συνολική οφειλή της ΠΑΕ, πρέπει να υπερβαίνει τις 150.000- 160.000. Όλα προσπαθούμε να τα τακτοποιήσουμε με ρύθμιση. Τα οικονομικά στοιχεία, το ταμείο της ΠΑΕ είναι μείον. Περιμέναμε να μπει χθες μια επιχορήγηση, η οποία μπήκε και κουτσουρεμένη και από την κουτσουρεμένη, την τελευταία στιγμή από τρίτο μας έγινε μια κατάσχεση. Κάποια γυναίκα. Δε μπορώ να ξέρω. Δεν έχω ενημέρωση ακριβώς. Κρατήθηκαν 2.500. Εδώ γίνεται του κουτρούλη ο γάμος στην κυριολεξία. Δεν ξέρουμε ποιος χρωστάει σε ποιον χρωστάει. Όλα είναι παλιά χρέη. Δεν υπάρχουν σημερινά χρέη.

Ερώτηση: Την Κυριακή με τον Εθνικό Γαζώρου, να μην περιμένουμε μεταγραφές;

Απάντηση: Όχι δεν υπάρχει κάτι. Αν γίνει το θαύμα, μέχρι την άλλη Πέμπτη, θα κάνουμε κάτι.

Ερώτηση: Δεν παραβιάζεται η πρόσφατη συμφωνία με τον Τσοκτουρίδη;

Απάντηση: Αυτό το σημαίνει δηλαδή; Είχαμε μιλήσει με συγκεκριμένα νούμερα. Τα νούμερα άλλαξαν. Είχα υποσχεθεί, ότι παίρνοντας την ομάδα θα βάζαμε μέχρι 30.000, για να μπορούσαμε να την τρέξουμε. Έγιναν οι πληρωμές, που θεώρησα εγώ, απαραίτητες. Να μπορέσουμε καταρχήν να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας. Δεν μπορείς να πάς να πληρώνεις στου Καραγκιόζη το γάμο και να αφήνεις το σπίτι σου να διαλύεται. Αυτό που υπάρχει. Δεν ήθελα εγώ να βρεθούμε όπως τα Γιαννιτσά με 12 παίκτες και ο Πιερικός με 13 και ο Βατανιακός με 11 παίκτες. Εγώ ήθελα να κρατήσουμε τους 21 παίκτες. Εάν σε αυτό κάνω λάθος, να μου πείτε ότι έκανα λάθος.

Ήταν έτοιμοι να φύγουν όλοι. Πληρώθηκαν και ηρέμησε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Περιμέναμε να πληρωθούμε τη δόση της διοργανώτριας, προκειμένου να τη διαθέταμε εξ ολοκλήρου για τις ρυθμίσεις. Δεν ήρθαν τα λεφτά που περιμέναμε. Περιμένουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας και τα υπόλοιπα.

Ερώτηση: Όταν πήρατε την ομάδα, δεν εξετάσατε τα χρέη και τις υποχρεώσεις που είχε η ομάδα;

Απάντηση: Εμείς δεν πήραμε καμία ομάδα. Είμαστε διοίκηση Ειρηνοδικείου. Μην τρελαθούμε. Είχαμε διαβεβαιώσεις ότι και στο ΙΚΑ, προχωράει η ρύθμιση και ότι είναι βατότατη. Επίσης ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κολλούσαμε στο Δήμο Καβάλας.

Είχαμε επαφές και εμείς. Δε φαίνεται μέχρι στιγμής ότι θα έχουμε ευτυχές τέλος. Αισιοδοξούμε ότι υπάρχουν οι μέρες. Προσπαθεί ο κ. Κλειτσιώτης στην Αθήνα για το ΙΚΑ ενώ με το Δήμο υπάρχει μια καλή επικοινωνία για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Για τα χρέη που μπλοκάρουν τη διαδικασία έχουμε συγκεκριμένα νούμερα. Για το συνολικό χρέος της ΠΑΕ, δε μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Δεν μας έχει παραδοθεί τίποτα, από προηγούμενες καταστάσεις. Κάθε μέρα έρχεται και κάτι. Υπάρχει η περσινή περίοδος που είναι όλο προσφυγές και η εποχή Ψωμιάδη, η οποία έρχονται κάτι προσφυγές που είναι κεραμίδι στο κούτελο. Κατακούτελα. Μπήκανε 12.000 στο ταμείο και περιμένουμε περίπου άλλα τόσα από τη διοργανώτρια. Αυτά είναι διαθέσιμα. Φτάνουν δε φτάνουν, αυτά είναι τα διαθέσιμα. Εμείς ότι είχαμε, βάλαμε. Περιμένουμε το θαύμα….

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 10:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep