Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία με... Τσάκα

Η Καβάλα έμεινε στο 1-1 με τον Νέστο Χρυσούπολης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (31/9).

Παρουσία 100 θεατών η Καβάλα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον Νέστο Χρυσούπολης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Μαχαιρούδη, για να ισοφαρίσει ο Αλεξίου στο 32'.  Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος έχει εμπλακεί στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. 

Οι «Αργοναύτες» αγωνίστηκαν με την κοκκινόμαυρη φανέλα, την οποία χρησιμοποιούν στις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, ενώ ο Σάκης Τσιρονίδης που κάθισε στον πάγκο του ΑΟΚ πραγματοποίησε αρκετές δοκιμές.

ΝΕΣΤΟΣ: Αμουτζάκης, Αϊβάζογλου, Παυλακάκης, Μανούκος, Μπουντακίδης, Δεσύλλας, Τσάκωνας, Εμμανουηλίδης, Τζουσκούν, Χαριτίδης, Μαχαιρούδης. Έπαιξαν και οι Αϊβαζίδης, Μανιός, Ματσκανίδης, Τσέκος, Καμπουρίδης, Σαρηγιαννίδης, Μαϊδανός, Ελευθεριάδης, Γαμβρέλης.

ΚΑΒΑΛΑ: Τιζάι, Καζαντζίδης, Παπαργυρίου, Γκαρακλίδης, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Ντόσης (20΄ λ.τ. Γραμματικός), Γ. Παπαδόπουλος (30΄ Αλεξίου), Δρίτας. Έπαιξαν και οι Γιαννίκογλου, Κουρέλλας, Βαλεριάνος, Πάλλας, Χόρτσας, υπό δοκιμή Τούρκος στόπερ, Τσιφλίδης, Καζάνας, Γαβριηλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Ντομί, Τσομπανόπουλος.

 

Last modified onΚυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep