Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δυναμώνει διοικητικά

Η είσοδος νέων μελών στη διοίκηση της Καβάλας είναι γεγονός.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, οι «αργοναύτες» ενισχύονται και διοικητικά, με το νέο Δ.Σ, όπως όλα δείχνουν να είναι 9μελές. Τον Γιώργο Τσοκτουρίδη αναμένεται να πλαισιώσουν ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΑΕ Καβάλας, Αντώνης Πρασίνης, αλλά και ακόμη δύο μέλη, ο επιχειρηματίας Αστέριος Ζήκος και ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης, είχε συνάντηση με τον Αντώνη Πρασίνη, με τους δύο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Το ραντεβού έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί την Καβάλα της νέας σεζόν.

Επίσης, στη νέα διοίκηση θα συμμετέχουν ο νυν αντιπρόεδρος και κάτοχος του 7% των μετοχών, Χαράλαμπος Κουφατζής, ο καρδιολόγος Βασίλης Μαρσέλος και ο Ιπποκράτης Παχίδης. Στα 7 μέλη θα υπάρξουν ακόμη δύο προσθήκες, ενώ στο νέο διοικητικό σχήμα της Καβάλας θα βρίσκεται και ο πρώην Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Χρήστος Ρέμμος.

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούλιος 2013 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep