«Να γίνει παιχνίδι στο γήπεδο»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Καλλιθέα - ΑΕ Καραϊσκάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο διοικητικός παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννης Αβραντίνης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης Καλλιθέα - ΑΕ Καραϊσκάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο διοικητικός παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννης Αβραντίνης.

Τη διακοπή του πρωταθλήματος για να φύγουν τα σύννεφα από τις καταγγελίες για το πρωτάθλημα της Football League, ζήτησε ο Γιάννης Αβραντίνης.

[googlead][/googlead]

Υπέρ της πρότασης που έκανε ο νομικός σύμβουλος της διοργανώτριας, Αντώνης Βουγίδης, τάχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο διοικητικός παράγοντας της Καλλιθέας, Γιάννης Αβραντίνης. Ξεκαθάρισε πως πρέπει όλες οι πλευρές να λύσουν όλα τα θέματα που είναι στον «αέρα» για τις καταγγελίες του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με σαφείς όρους. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του...

«Βρίσκομαι εδώ επειδή υπήρξε διακοπή συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει άμεσα για τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεχίσει η ομάδα στα υπόλοιπα 25 παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα.

Το βασικό για εμάς ως Καλλιθέα είναι να υιοθετηθεί η πρόταση που έγινε από τον νομικό σύμβουλο της Football League, Αντώνη Βουγιδη, να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι οι παράγοντες που απαρτίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ασχοληθούν σοβαρά και να λύσουν προβλήματα που αφορούν καταγγελίες, οι οποίες δημιουργούν σύννεφα πάνω από το πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο σαν αθλητικό παιχνίδι.

Δεν θέλω να κριτικάρω την διαιτησία παρότι η Καλλιθέα έχει υποστεί πολλές απώλειες βαθμών και αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το σουτ που πήγε στο δοκάρι. Υπάρχουν βέβαια όλα αυτά που λένε, πως δεν μας δόθηκαν κάποιες φάσεις, δεν πήραμε ένα πέναλτι, δόθηκε ένα άλλο άδικο, αλλά αυτά θα πρέπει να τα δούμε στην τηλεόραση.

Εμείς πιστεύουμε ως διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε αθλητικά, ίσως να είμαστε και οι μόνοι από τους 18 που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Δεν θεωρούμε πως το ποδόσφαιρο είναι θέατρο, ούτε οργανωμένη επιχείρηση και πρέπει να υπάρχουν αποτελέσματα που να έρχονται μετά από αθλητικό παιχνίδι μέσα στο γήπεδο.

Οι παράγοντες που απαρτίζουν και παίζουν ρόλο στο παιχνίδι δεν είναι μόνο η Football League, αλλά είναι η ΕΠΟ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, οι ποδοσφαιριστές, είμαστε τελικά εμείς οι ίδιοι οι διοικητικοί παράγοντες που ακόμη και εμείς κάνουμε λάθη και στο πλαίσιο που υπάρχει στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, το ποδόσφαιρο αποτυπώνει όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι τυχαίο όλα αυτά που είδατε σήμερα, θα τα δούμε και πιο αναλυτικά στην τηλεόραση. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep