Τριάδα προσφυγών

Οι προσφυγές των Πάτα, Μπέλη, Τσίπρα κατά της Καλλιθέας εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (24/07).

Οφειλόμενα και την ελευθερία τους από την Καλλιθέα διεκδικούν οι Διονύσης Μπέλης, Νίκος Πάτας, Ανδρέας Τσίπρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, η διοίκηση αμφισβητήσε το ύψος των οφειλών, ενώ για τον Διονύση Μπέλη υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί, γιατί τα χρωστούμενα δεν είναι δύο διαδοχικών μηνών.

Ο Μπέλης υποστήριξε ότι η Καλλιθέα του οφείλει περίπου 8.000 ευρώ, ενώ από την ΠΑΕ υποστήριξαν πως του παρείχαν εισιτήρια διαρκείας αξίας 800 ευρώ τα οποία του κράτησαν από τον μισθό... Για τον Πάτα οι «κυανόλευκοι» τόνισαν ότι ενημερώθηκαν το βράδυ της 22ας Ιουνίου για την προσφυγή και την επόμενη ημέρα έλαβε 3.000 ευρώ, κάτι που επιβεβαίωσε η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ. Βέβαια, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή απάντησε στο επιχείρημα της εξόφλησης ότι έως την ημέρα της προσφυγής, η αθηναϊκή ομάδα χρωστούσε έξι μισθούς.

Για τον Τσίπρα, τέλος, μάρτυρας σημείωσε ότι του οφείλονται 8.600 ευρώ. Η ΠΑΕ τόνισε ότι το ποσό που οφείλεται είναι σημαντικά μικρότερο. Ο νομικός της Καλλιθέας, Δημήτρης Καρπετόπουλος είπε: «Όποιες οφειλές είναι από 1/1/16 και έπειτα. Στο διάστημα αυτό εισέπραξε συνολικά 7.156 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής το καταλογίζει σε οφειλές υποτιθέμενες και προ της 1/1/16. , οπότε το ποσό είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που αναφέρεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep