Επιστροφή Μπέλη!

Ο Διονύσης Μπέλης, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, επέστρεψε στις προπονήσεις της Καλλιθέας.

Επιχείρηση συσπείρωσης ξεκίνησε στην Καλλιθέα, προκειμένου να γίνει αντεπίθεση και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι γύρισε στις προπονήσεις ο Διονύσης Μπέλης.

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» απείχε λόγω οικονομικών διαφορών και έπειτα από αρκετές ημέρες επέστρεψε στις υποχρεώσεις της αθηναϊκής ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη του Πάσχα ο ίδιος δεν προπονούνταν, όμως πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Σωτήρη Τζομερκιώτη, ώστε να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια αναρρίχησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, την Τρίτη (02/05) άπαντες πήγαν στο γήπεδο μία ώρα νωρίτερα και συζήτησαν σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Και όπως έδειξαν, έχουν συνειδητοποιήσει πως πρέπει να κάνουν νέο ξεκίνημα στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αιγινιακό.

Ο Σμυρλής, τέλος, από την Τετάρτη (03/05) αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ την προπόνηση έβγαλε και ο Καντέ. Ατομικό θα ξεκινήσει ο Ταμπάκης και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 02 Μάιος 2017 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep