Επαγγελματίας ο Πιτσινός

Ο 20χρονος αμυντικός επέστρεψε στην Καλλιθέα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα της Καλλιθέας θα αγωνίζεται μέχρι το 2019 ο Γιάννης Πιτσινός, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα (30/1), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του «Ελ Πάσο».

Ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στη γραμμή της οπισθοφυλακής, επιστρέφει, λοιπόν, στον σύλλογο τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος με την Κ17 και στη συνέχεια με την Κ20. Μάλιστα για δύο χρόνια είχε τιμήσει την Καλλιθέα, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Κ20.

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την ομάδα, έχοντας πρώτα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Δόξα Βύρωνος στην οποία αγωνιζόταν από το περασμένο καλοκαίρι, και τη Δευτέρα (30/1) υπέγραψε και επίσημα επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι στις 30 Ιουνίου του 2019.

Οι ιθύνοντες της Καλλιθέας παρακολουθούσαν την περίπτωσή του το τελευταίο εξάμηνο και γνωρίζοντας τις δυνατότητές του δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό του συλλόγου, αυτή τη φορά δίνοντάς του την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Ο Πανιώνιος ήταν ο πρώτος σταθμός στην καριέρα του Πιτσινού, που αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Δόξα Βύρωνα και έπειτα στην Καλλιθέα, πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει για να επιστρέψει στον σύλλογο του Βύρωνα.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep