Παραίτηση αντιδήμαρχου για το γήπεδο

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Ευάγγελος Μπαρμπάκος σε φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κάρναβο. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Ευάγγελος Μπαρμπάκος σε φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κάρναβο.

Τριγμούς προκάλεσε η άρνηση του Δήμου Καλλιθέας να παραχωρήσει το γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Προεκτάσεις και εντός του Δήμου Καλλιθέας αναμένεται να πάρει η στάση που κρατά τους τελευταίους μήνες η δημοτική αρχή σε ότι έχε να κάνει με το γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και την βοήθεια προς την μόνη ΠΑΕ της περιοχής.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Ευάγγελος Μπαρμπάκος έδειξε την αντίθεση του σε αυτή την εξέλιξη και για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθεί το θέμα και στον Δήμο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί από τους συμβούλους, όπως και πολίτες της Καλλιθέας θα παραβρεθούν στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας ώστε να πάρουν απάντηση για τις αιτίες που έχουν οδηγήσει σε αυτή την συμπεριφορά τον Δήμαρχο της πόλης, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.  

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep