«Όλα θα διευθετηθούν με Λυμπερόπουλο»

Στην Καλλιθέα επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το ενδεχόμενο αφαίρεσης δύο βαθμών.

Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου να αφαιρεθούν δύο βαθμοί από την Καλλιθέα εξαιτίων οφειλών στον πρώην τερματοφύλακά της, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, δεν προκάλεσε ανησυχία στη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ: «Η Καλλιθέα πάντα κάνει όσα πρέπει με όλους τους πρώην παίκτες της και κανείς ποτέ δεν έχασε χρήματα από την ομάδα. Τα πάντα πρόκειται να διευθετηθούν με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για να υπάρξει διακανονισμός των οφειλομένων. Η όποια τιμωρία αναφέρεται στην απόφαση θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που δεν έχει κάνει κάποια κίνηση η ΠΑΕ μέχρι την ημέρα που είναι να οριστούν οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των play out. Άλλωστε και η ΠΑΕ ενημερώθηκε μόλις σήμερα για την απόφαση αυτήν και αμέσως κινήθηκε για τις απαραίτητες ενέργειες».

Σχολιάζαν ακόμα πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στην ομάδα και παράλληλα δεν υπάρχει κάποια απόφαση-σοκ από τη στιγμή που δεν είναι οριστική απόφαση για αφαίρεση βαθμών».

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιούνιος 2015 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep