Χωρίς απρόοπτα

Με προπόνηση στον Ταύρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας εν όψει Παναιγιάλειου.

Σε πολύ καλό κλίμα μετά την επικράτηση σε βάρος της Ερμιονίδας συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας για το ματς της Κυριακής (3/5) απέναντι στον Παναιγιάλειο. Οι παίκτες επέστρεψαν την Τετάρτη (29/4) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και γυμνάστηκαν στον Ταύρο.

Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τάσο Ρουσάκη καθώς και τον ανέτοιμο Νίκο Σταματάκο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κώστας Τεγούσης μιας και εξέτισε την ποινή του. Η προπόνηση της Πέμπτης, τέλος, θα γίνει πάλι στον Ταύρο.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γκρίβα

Η ΠΑΕ Καλλιθέα συλλυπήθηκε την οικογένεια του Δημήτρη Γκρίβα, που «έφυγε» από τη ζωή. Σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Όλη η οικογένεια της Καλλιθέας, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γκρίβα, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή! Ο Δημήτρης Γκρίβας ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης της ομάδας και θερμός υποστηρικτής της Καλλιθέας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 14.00 στο Νεκροταφείο Καλλιθέας».

Last modified onΤετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep