Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολύτιμο διπλό»

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής είπε πως η ομάδα του δεν αδικήθηκε καθόλου και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει πιο εύκολα.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε πως η Παναχαϊκή έχει αδικήσει τον εαυτό της και με το υλικό που έχει έπρεπε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Αναλυτικά δήλωσε μετά το τρίποντο (1-0) στην Πάτρα: «Για τρίτο σερί ματς παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα. Το σημερινό «διπλό» είναι πολύτιμο και σπουδαίο, γιατί έγινε σε μια τέτοια έδρα όπως της Παναχαϊκής. Δίκαιη η νίκη μας, μολονότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά εν τούτοις δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει και νωρίτερα το ματς. Η Παναχαϊκή αδικείται από τη θέση της. Δεν έχει πάρει ως τώρα ό,τι της αξίζει, γιατί έχει καλύτερο έμψυχο υλικό απ’ αυτό που δείχνει η βαθμολογική θέση της».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, αλλά η Παναχαϊκή δεν μας απείλησε. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, βάλαμε ένα γκολ και στη φάση του Ντακόλ έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς».

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep