Σαραντάρης στα... 23 ο Λουκίνας

Ο Γιάννης Λουκίνας έφτασε τα 40 γκολ και συνεχίζει την πορεία του με τον Ηρακλή προς της Super League. Ο Γιάννης Λουκίνας έφτασε τα 40 γκολ και συνεχίζει την πορεία του με τον Ηρακλή προς της Super League.

Ο επιθετικός του Ηρακλή έφτασε τα 40 γκολ σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί.  

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ 

Τα 40 τέρματα έφθασε στην σταδιοδρομία του ο άνθρωπος που διαθέτει το… βαρύτερο ρόπαλο του Ηρακλή, ο Γιάννης Λουκίνας, όλα σε αγώνες πρωταθλήματος. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηρακλή συνεχίζει την εκπληκτική του σεζόν, έφτασε ήδη τα 40 γκολ σε επίπεδο πρωταθλημάτων σε όλες του τις σεζόν.

Τα πρώτα τέρματα

Παρθενικό τέρμα στην Β’ Εθνική για τους Δημήτρη Γροντή (ΑΕΚ), Γκέρτιν Χοτζάλι, Νίκο Τρίγκα (Παναχαϊκή).

Στρογγυλέματα για Γκόλια-Σαρρή

Τις 200 «πρωταθληματικές» συμμετοχές συμπλήρωσε ο Βασίλης Γκόλιας του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι μόλις η 3η ομάδα στην σταδιοδρομία του. Αφού έπαιξε 7,5 χρόνια στον Παναιτωλικό (από τον Ιανουάριο του 2007 ως το περασμένο καλοκαίρι) έπαιξε για πρώτη φορά στις 2/10/2005 στο Αστήρ Τριπόλεως - Ρόδος 1-0 για την Γ’ Εθνική.

Ακόμα, ο χθεσινός αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν ο 100ός σε πρωτάθλημα για τον Γιώργο Σαρρή της ΑΕΚ. Πρωτοεμφανίστηκε με την φανέλλα του Εργοτέλη στο εντός έδρας 2-2 με τον Πανσερραϊκό στις 5/4/2009.

Μοναδική εξαίρεση το ’11 στην υπεροχή της ΑΕΚ

Το 1-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η 12η νίκη της «Ένωσης» σε 13 αναμετρήσεις εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις με συνολικό απολογισμό τερμάτων 41-12 και με «εξαίρεση» ασφαλώς το απίστευτο 0-4 τον Ιανουάριο του 2011 με τους Τραϊανό Δέλλα και Στάθη Ρόκα να είναι και τότε αντίπαλοι, αυτή την φορά μέσα στις γραμμές του γηπέδου.

Πηγή στατιστικών το... 4-3 της Κορίνθου

Το 4-3 στο Παναχαϊκή-Απόλλων ισοφαρίζει το πλουσιότερο σε τέρματα παιχνίδι της χρονιάς (ΑΕΚ-Επισκοπή 7-0) αλλά είναι «πηγή» και άλλων στατιστικών: Η τελευταία φορά που ο Απόλλωνας σκόραρε εκτός έδρας 3 τέρματα και δεν κέρδισε ήταν τα δύο 3-3 στην Μύκονο με τον τοπικό ΑΟ και με την Δόξα στον Βύρωνα για την Δ’ Εθνική.

Επίσης, το 4-3 στην Β’ επανεμφανίζεται ύστερα από 2 και κάτι χρόνια (25/4/2013, Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανωμής). Πάμε τώρα και σε κάτι όχι πολύ συχνό με αφορμή το χατ-τρικ του  Ιγκόρ Ανγκούλο: Η τελευταία φορά όπου παίκτης πέτυχε ανάλογο κατόρθωμα αλλά η ομάδα του δεν κέρδισε σε επίπεδο Β’ Εθνικής ήταν πριν από 7 χρόνια (δύο φορές) και μάλιστα με διαφορά μόλις 25 ημερών!     

ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ 

 Ιγκόρ Ανγκούλο  Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης  4-3  20/5/2015
 Γιώργο Σαϊτιώτη   Αγροτικός Αστήρ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-3  4-3 9/4/2008
 Μπεν Ονουάτσι  Αγροτικός Αστήρ-Ιωνικός 4-3   4-3  4/5/2008

 

Απόλυτη συνέπεια στο σκοράρισμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ σκοράρει εντός έδρας στους 33 από τους 35 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που αποχαιρέτησε την Α’ Εθνική (εξαίρεση ο Ηλυσιακός πέρυσι στην Γ’, 0-0) και ο Ολυμπιακός φέτος στο κύπελλο. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep