Σέντρα στις... 6 Νοεμβρίου

Το flnews σας παρουσιάζει το σχέδιο της Football League για το πρωτάθλημα Νέων.

Το σχέδιο της προκήρυξης του πρωταθλήματος Νέων έχει κάνει η διοργανώτρια αρχή και περιμένει τυχόν προτάσεις ή παρατηρήσεις από τις ΠΑΕ έως τη Πέμπτη (28/07). Το flnews πρώτο σας παρουσιάζει το πλάνο της Football League το οποίο κάνει λόγο για έναρξη στις 6 Νοεμβρίου και φινάλε στις 7 Μαΐου, όπως επίσης και πώς διαμορφώνονται οι όμιλοι.

Η σέντρα, λοιπόν, προβλέπεται να γίνει στις 6 Νοεμβρίου και η λήξη της κανονικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαρτίου. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το πρωτάθλημα Νέων θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα μετάσχουν σε ημιτελικούς που θα γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο για να προκύψει το ζευγάρι του τελικού. Οι όμιλοι έχουν ως εξής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Κισσαμικός, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, Παναιγιάλειος, Πανελευσινιακός, Σπάρτη.
Β' ΟΜΙΛΟΣ: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ Καλλονής, ΑΟ Τρίκαλα, Αν. Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Αιγινιακός, Άρης, Λαμία, Πανθρακικός.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως το απόγευμα της 20ής Σεπτεμβρίου, ενώ στη διοργάνωση μπορούν να αγωνίζονται:

Ποδοσφαιριστές έως και 19 ετών (από 01/01/97 και έπειτα), δηλαδή:
Εκπαιδευόμενοι Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Π.Α.Ε.
Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωματείων που έχουν ιδρύσει Π.Α.Ε.
5 Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των Π.Α.Ε.

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η συμμετοχή (Δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι δύο (2) επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1996.
Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες μέχρι τριών (3) εκπαιδευόμενων ερασιτεχνών έως 20 ετών, γεννηθέντες έως και το έτος 1996 και εντεύθεν.

Σε όλους τους αγώνες επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα μέχρι πέντε (5) ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο) ( γεννηθέντες από 01-01-1996). Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Last modified onΣάββατο, 23 Ιούλιος 2016 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep