Καταγγελία στην ΚΕΔ για τους Νέους

Καταγγελία για απίστευτη συμπεριφορά του διαιτητή και του παρατηρητή σε παιχνίδι Νέων έκανε η Καλλιθέα.

Η ομάδα Νέων της αθηναϊκής ομάδας αγωνίστηκε το Σάββατο (27/2) με τον Κισσαμικό στα Χανιά και η διαιτησία προερχόταν από τον ίδιο νομό. Η διοίκηση της Καλλιθέας καταγγέλλει με επιστολή της προς την ΚΕΔ την πολεμική συμπεριφορά του παρατηρητή, αλλά και της διαιτησίας προς την ομάδα της και ξεκαθαρίζει πως αν ορίζονται διαιτητές από τον ίδιο νομό με τη γηπεδούχο ομάδα, η Καλλιθέα δεν βρίσκει νόημα στο να κατεβαίνει στα ματς.

Αναλυτικά:

Μετά από μεγάλη υπομονή και νομίζοντας ότι τα έχουμε δει όλα στο Πρωτάθλημα των Νέων και έπειτα από προηγούμενη επιστολή που είχαμε ξανακάνει σχετικά με το ίδιο θέμα, βρεθήκαμε στο παιχνίδι ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ το Σάββατο 27/2/2016 όπου για μια ακόμα φορά οι διαιτητές ήταν ορισμένοι από τα Χανιά δηλαδή από την ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ όπου ανήκει και ο Κισσαμικός.

Για πολλοστή λοιπόν φορά μιλάμε για μια καλοστημένη παράσταση και όχι για τίμιο παιχνίδι παρ’ όλη την άψογη φιλοξενία από μέρους της γηπεδούχου ομάδας.

Ο παρατηρητής μετά από καλωσόρισμα μας ζήτησε να δείξουμε τις ταυτότητές μας πριν ακόμα έρθει ο διαιτητής. Έτσι προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα. Κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού ο βοηθός διαιτητή δεν μπόρεσε να πάρει μία απόφαση μόνος του διότι είχε όχι τον διαιτητή σαν προϊστάμενο αλλά την εξέδρα του Κισσαμικού.

Έτσι έπαιζε συνεχώς η ομάδα της Καλλιθέας εναντίων 14 παικτών. Ο παρατηρητής που είχε οριστεί στον αγώνα αυτό ήταν σε όλη τη διάρκεια στον πάγκο της Καλλιθέας και έκανε άτοπες παρατηρήσεις ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Μια από αυτές ήταν όταν ο προπονητής της ομάδας μας οργανώνοντας την ομάδα του με υποδείξεις που αρμόζουν στον προπονητή τον απείλησε πως θα αποβληθεί αν συνεχίσει να οργανώνει την ομάδα κι έτσι λοιπόν και αποβλήθηκε άνευ λόγου και αιτίας.

Εμείς σαν Καλλιθέα δεν πρόκειται να βάλουμε άλλα έξοδα και ταλαιπωρία αν η διαιτησία έρχεται από τον ίδιο σύνδεσμο και Νομό σαν της γηπεδούχου ομάδας.

Σας προειδοποιούμε τελευταία φορά να σκεφτείτε τους διορισμούς των Διαιτητών σας και λάβετε μέτρα ανάλογα.

Παρ’ όλα αυτά δεν παύει το παιχνίδι ποδόσφαιρο να είναι ευχαρίστηση για όλους και όχι μόνο για κάποιους συνταξιούχους που ορίζονται ώς παρατηρητές προκειμένου να συμπληρώνουν τα έσοδά τους περάν της σύνταξης και να έχουν εξουσία μόνο στο γήπεδο.

Για την ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΘΩΜΑΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep