Πρωταθλητές οι Νέοι της Παναχαϊκής!

Οι Κοκκινόμαυροι νίκησαν 1-0 τον Ιωνικό και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2 πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (19/05) η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής. Οι Κοκκινόμαυροι επικράτησαν 1-0 στο Ελ Πάσο του Ιωνικού και σήκωσαν την κούπα!

Το γκολ που ανέδειξε την πρωταθλήτρια σημειώθηκε στο 71'. Από εκτέλεση φάουλ του Παπαηλιού ο Βατής με γυριστό σουτ από κοντά νίκησε τον Μπιτζίνη και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. 

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της SL2, Πέτρος Μαρτσούκος και ο γενικός διευθυντής, Μπάμπης Σταμούλης, οι οποίοι έδωσαν τα μετάλλια σε νικητές και ηττημένους και την κούπα του πρωταθλητή στους Αχαιούς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ19 - ΙΩΝΙΚΟΣ Κ19 1-0
Σκόρερ: 71' σουτ Βατής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ K19 (Χάρης Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος (70' Αναστασόπουλος), Βατής, Σταυρόπουλος, Νικολόπουλος, Κατσαΐτης, Διαμαντόπουλος, Κουραχάνης (78' Βεντουρής), Παπαηλιού, Ντούνης (89' Βαγενάς), Αθανασόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ Κ19 (Γρηγόρης Μπιζάς): Μπιτζίνης, Νικόπουλος (82' Παπαδόπουλος), Ζγκούρης, Μάλλης, Σάνκα, Λεμονίδης, Γιανταμίδης, Ελέζι (46' Αράτος), Τσολλάκου, Αυλωνίτης (60' Μουκάκου), Ντόβας (60' Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σούζας, Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Media

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2024 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep