Σατσιάς και... Τουρέ! (pics)

Ο Κύπριος Μαρίνος Σατσιάς είναι ο νέος προπονητής της Σπάρτης σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου που τον εκπροσωπεί. Δανείστηκε Ουμάρ Τουρέ από Γιουβέντους.

Νέο προπονητή έχει από το βράδυ της Τρίτης (29/01) η Σπάρτη. Συγκεκριμένα, οι Λάκωνες έδωσαν τα χέρια με τον Κύπριο, Μαρίνο Σατσιά που εργαζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου. Ο 40χρονος (24/05/78) τεχνικός, σύμφωνα με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, οριστικοποίησε το deal με τους «κυανέρυθρους» λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον κυπριακό σύλλογο. Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΑΠΟΕΛ και 65 φορές διεθνής, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Εθνικό Λατσιών και ανέλαβε το τιμόνι της Ομόνοιας Αραδίππου το 2017.

satsss1

Το ίδιο γραφείο που εκπροσωπεί τον Σατσιά έκλεισε συμφωνία και για την παραχώρηση του Ουμάρ Τουρέ με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους. O 20χρονος (18/09/98) μέσος από τη Γουινέα είχε παραχωρηθεί στην Κουκέσι της Αλβανίας (2 συμμετοχές) και στο παρελθόν έχει παίξει στα τμήματα υποδομής των Γιουβέντους, Ίντερ, στην αυστριακή WSG Wattens και την Σανταρκάντζελο. Μένει, βέβαια, να εξασφλιστούν ενημερότητες για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, τόσο ο Αφρικανός, όσο και οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες...

tourr

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep