Η μεταβίβαση στην ΕΕΑ

Νέα σελίδα αναμένεται να ανοίξει στην ιστορία της Σπάρτης από την Δευτέρα (2/7) που θα κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ. Νέα σελίδα αναμένεται να ανοίξει στην ιστορία της Σπάρτης από την Δευτέρα (2/7) που θα κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της Σπάρτης θα καταθέσουν την Δευτέρα (2/7) τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταβίβαση των μετοχών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Στην Αθήνα θα βρίσκονται την Δευτέρα (2/7) οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Σπάρτη ώστε να καταθέσουν τον φάκελο που διαθέτει όλα τα δικαιολογητικά της μεταβίβασης των μετοχών ώστε αυτή να εγκριθεί άμεσα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Δημήτρης Βουδούρης που θα πάρει στα χέρια του το πακέτο της πλειοψηφίας μαζί με τον Θανάση Σταματόπουλο που έχει ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να βρεθούν στα γραφεία της ΕΕΑ ώστε να κλείσουν το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ και να προχωρήσουν στα θέματα της οργάνωσης της ομάδας σε νέα βάση. 

[googlead][/googlead] 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep