«Έπρεπε να το κρατήσουμε»

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για την δυνατότητα που είχε η Σπάρτη να πάρει κάτι μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής. Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για την δυνατότητα που είχε η Σπάρτη να πάρει κάτι μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής.

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για το κρίσιμο διάστημα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου που δεν κατάφερε η Σπάρτη να κρατήσει το προβάδισμα της.

[googlead][/googlead]

Για την αναμενόμενη πίεση από την Παναχαϊκή μίλησε ο τεχνικός της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης και τόνισε πως αν είχαν αντέξει για περισσότερη ώρα με το προβάδισμα θα είχαν πάρει κάτι από το παιχνίδι.

«Ήμαστε στεναχωρημένοι. Μέσα σε τέτοια έδρα όπως είναι αυτή της Παναχαϊκής προηγηθήκαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν πολύ σημαντικό το 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πως αν είχαμε προηγηθεί με 0-2 θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε το ματς. Το ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση, δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση και ήρθε η ισοφάριση που άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την Παναχαϊκή για την φιλοξενία της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάιος 2018 12:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep