Εκκρεμότητα με Μπουζούκη

Ο Γιώργος Μπουζούκης (δεξιά στη φωτό με τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο) Ο Γιώργος Μπουζούκης (δεξιά στη φωτό με τον Τρύφωνα Καζβιρόπουλο)

Η Σπάρτη περιμένει το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτη από τη Βουλγαρία.

[googlead][/googlead]

Στη δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Σόφιας έπαιζε ο Γιώργος Μπουζούκης, οπότε η Σπάρτη περιμένει το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτη για να μπορέσει να εκδώσει το δελτίο του.

Στη Λακωνία εκτιμούν ότι το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή (26/1) και ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Θωμά Γράφα για το σαββατιάτικο (27/1, 15:00) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αντίθετα, πιο περίπλοκο είναι το θέμα του Φράνσις Αντετοκούνμπο του οποίου η μπλε κάρτα πρέπει να σταλεί από την ομοσπονδία της Νιγηρίας. Ο παίκτης, πάντως, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα, οπότε ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο προσεχές παιχνίδι.

Την ίδια ώρα -πέρα από την επιστροφή του Αλέξανδρου Μουζακίτη που έχει «κλειδώσει»- η ΠΑΕ προσπαθεί να αποκτήσει έναν ακόμη winger. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εξετάζει περιπτώσεις από το πάνω ράφι!

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep