Επαφές για διακανονισμούς

Δεν περίμεναν την προσφυγή του Κωστα Ηλιόπουλου στη Σπάρτη Δεν περίμεναν την προσφυγή του Κωστα Ηλιόπουλου στη Σπάρτη

Η Σπάρτη προσπαθεί να διακανονίσει τις περσινές οφειλές σε Γκαλίτσιο, Μουζακίτη - δυσαρέσκεια για Ηλιόπουλο.

[googlead][/googlead]

Σε πολλά μέτωπα... παίζει μπάλα η διοίκηση της Σπάρτης. Παράλληλα, με τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας προσπαθεί να κλείσει και «τρύπες» της περσινής περιόδου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος επεδίωξε επαφές με τους Αλέξανδρο Μουζακίτη και Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, προκειμένου να διακανονιστούν οι οφειλές προς το πρόσωπό τους και να μην εκδικαστούν οι υποθέσεις τους την Τετάρτη 11/1 στο Διαιτητικό Δικαστήριο υπό την απειλή επιβολής ποινών για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τους Λάκωνες ο Μουζακίτης εμφανίστηκε θετικός για διακανονισμό με πληρωμή μέσα στο Γενάρη και απομένει η επικοινωνία με την πλευρά του Γκαλίτσιου.

Την ίδια ώρα στην ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για τον πρώην παίκτη της ομάδας Κώστα Ηλιόπουλο (παίζει πλέον στον Βόλο ΝΠΣ). «Το αγαπημένο μας παιδί που του κάναμε και πρόταση ανανέωσης το περασμένο καλοκαίρι έλεγε ότι δεν θα κάνει προσφυγή για 1.000 ευρώ. Δεν είπαμε να του τα φάμε, αλλά να τα πάρει λίγο πιο μετά. Ελαβε αρκετά λεφτά από τη Σπάρτη δύο χρόνια και τελικά έκανε προσφυγή για 1.132 ευρώ».

Προφανώς η Σπάρτη αμφισβητεί το ποσό των 2.500 που ακούστηκε ότι διεκδικεί ο παίκτης στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Α' ΕΕΟΔ τη Δευτέρα 8/1.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep