«Έγινε ένα... πεναλτάκι»

Παράπονα της Σπάρτης για τη διαιτησία.

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα, Κώστας Σωτηρόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο (1-1). Το μέλος του τεχνικού τιμ της Σπάρτης εξέφρασε παράπονα για ένα πέναλτι και ανέφερε:

«Καλή χρονιά για όλους. Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, γιατί παρουσιάσαμε ένα αγωνιστικό πρόσωπο - ντροπή στο ματς Κυπέλλου. Ζητήσαμε συγγνώμη. Να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν. Τους θέλουμε δίπλα μας.

Εμείς χτίζουμε μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο, ορθολογικό και όμορφο. Να δημιουργούμε φάσεις όταν ξεκινάμε από πίσω. Σήμερα το κάναμε. Το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει, αλλά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών που συμμετείχαν. Έκαναν φοβερή προσπάθεια με όλα αυτά που πέρασαν αυτή την εβδομάδα, γιατί ήταν ντροπιαστικό το αποτέλεσμα του Κυπέλλου. Το αφήσαμε πίσω και προχωράμε.

Το παιχνίδι μας πίκρανε λίγο, αλλά στο τέλος χαρήκαμε που πήραμε τον βαθμό. Είναι αποτυχία εντός έδρας. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έχουμε καταγράψει 11 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι εννέα στην εστία και επικίνδυνες. Ο αντίπαλός έκανε μία τελική και έβαλε και το γκολ σε μία κόντρα επίθεση που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Δυστυχώς μια φορά προέκυψε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε.

Παράπονο μικρό υπάρχει για τον διαιτητή. Έγινε ένα... πεναλτάκι στον Ράνο αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί να είχαν αλλάξει τα πράγματα. Υποσχόμαστε όλοι ότι η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια για να μαζέψει και να κρατήσει τους φιλάθλους της Σπάρτης. Ευχαριστούμε πολύ που ήταν δίπλα μας. Καλή πορεία και στον Παναιγιάλειο και τον φίλο μου, Νίκο Κουρμπανά, γιατί κάνει κι αυτός μία καλή προσπάθεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep