«Πατάμε και τρέχουμε καλύτερα»

Ως το πιο δύσκολο φιλικό της Σπάρτης χαρακτήρισε ο Κώστας Σωτηρόπουλος αυτό απέναντι στην Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Σημάδια βελτίωσης έδειξε η Σπάρτη στη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (08/10) με την Παναχαϊκή της οποίας επικράτησε 1-0. Μετά το φινάλε ο συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα, Κώστας Σωτηρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πάθος, τη θέληση και τα τρεξίματα των «κυανέρυθρων» και ανέφερε:

«Μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ήρθε να προστεθεί μία καλή εμφάνιση για την ομάδα. Είχε πει και ο προπονητής ότι μετά από τρεις, τέσσερις εβδομάδες θα αρχίσετε να βλέπετε την πραγματική Σπάρτη. Αυτη είναι η πραγματικότητα.

Έχουμε αρχίσει και πατάμε καλύτερα, τρέχουμε καλύτερα. Έχουμε και επιστροφές παικτών και μας δόθηκε η ευκαιρία στο πιο δύσκολο τεστ από όλα να δούμε κι εμείς τι γίνεται. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας, είμαστε ικανοποιημένοι σε πολλά διαστήματα του αγώνα, από το πάθος, τη θέληση των παικτών, από τα τρεξίματα. Έχουμε και τέσσερις, πέντε απουσίες πολύ καλών παικτών που θα έρθουν να συμπληρωσουν την ομάδα.

Γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι. Και επειδή έχουμε δύο εβδομάδες να αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία, τα λέω παιδιά μου, γιατί είναι από την πόλη μου και τους περισσότερους τους ξέρω. Καλή πορεία και ό,τι καλύτερο για όλους μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep