Περιμένει την Σπάρτη

Ο Κώστας Ηλιόπουλος συνεχίζει να αφήνει ανοικτό το… παράθυρο παραμονής στην Σπάρτη, αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση

Όσο ο Κώστας Ηλιόπουλος παραμένει «ελεύθερος» στο μεταγραφικό παζάρι, τόσο παραμένουν «ζωντανές» και οι πιθανότητες να αγωνίζεται και την νέα σεζόν με την φανέλα της Σπάρτης.

Ο 28χρονος φορ έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως ακόμα δεν έχουν… πέσει οι απαραίτητες υπογραφές. Και αυτό γιατί ο ίδιος συνεχίζει να περιμένει την Σπάρτη. Ο Ηλιόπουλος δεν σταμάτησε σε καμία στιγμή να έχει επαφές με τους διοικούντες της ομάδας, παρά την αρνητική του απάντηση στην πρόταση που δέχτηκε.

Μάλιστα, το περιβάλλον του παίκτη αναφέρει πως και πολύ πρόσφατα, ο Ηλιόπουλος μίλησε με τους διοικούντες της Σπάρτης, με το ρεπορτάζ του FL News να αναφέρει πως επίκειται  ακόμα μία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.Αν αυτή συνοδεύεται και με μία βελτιωμένη πρόταση, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη, τότε ο Ηλιόπουλος δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα της Σπάρτης, με την φανέλα της οποίας μέτρησε 16 γκολ σε 62 αγώνες, τις δύο τελευταίες σεζόν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 25 Ιούλιος 2017 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep