«Μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και πήραν τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Αιγινιακό Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και πήραν τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Αιγινιακό

Εξήρε τους ποδοσφαιριστές του ο Σωτήρης Αντωνίου για την αποφασιστικότητα που έδειξαν και γύρισαν το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. 

Απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι με τον Αιγινιακό εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αντωνίου στην συνέντευξη Tύπου μετά τη νίκη (3-2) σε βάρος του Αιγινιακού. Ο τεχνικός της Σπάρτης έκανε λόγο για ποδοσφαιριστές από μέταλλο με νοοτροπία νικητή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του μέχρι να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντωνίου μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Ο αγώνας ήταν περίεργος και για τις δύο ομάδες. Εγώ οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Οι ίδιοι δείχνουν ότι είναι μία ομάδα, έχουν μία νοοτροπία νικητή από μέταλλο. Το έχουμε αποδείξει. Ο αντίπαλος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αήττητη μέχρι σήμερα. Είχε ποσοστό επιτυχίας 100%, δεν θυμάμαι να είχε άλλη φάση, εκτός από τα δύο γκολ που έκανε.

Εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Η κούραση από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες σίγουρα έπαιξε ρόλο και για τις δύο ομάδες. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους από την αρχή της χρονιάς.  Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεκουραστούμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν. Μπράβο και στον κόσμο, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός μέχρι το τέλος και μας βοήθησε στο τρίποντο».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep