«Μας βγήκαν οι αλλαγές»

Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε για τα στοιχεία που άλλαξαν το παιχνίδι της ομάδας του και έδωσαν λύση στο γκολ. Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε για τα στοιχεία που άλλαξαν το παιχνίδι της ομάδας του και έδωσαν λύση στο γκολ.

Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε πως έπρεπε να βρει η ομάδα του λύσεις απέναντι στη δυνατή άμυνα του Καραϊσκάκη και είναι τυχερή επειδή βγήκαν οι κινήσεις στον αγώνα.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν ότι το βασικό πρόβλημα για την αναμέτρηση θα ήταν η ισχυρή άμυνα του Καραϊσκάκη και τελικά με υπομονή και προσπάθεια κατάφεραν να βρουν λύση και να φτάσουν στη νίκη, αλλά και σε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Καραϊσκάκη Άρτας:

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ ισχυρή αμυντική οργάνωση και αυτό που χρειαζόμασταν ήταν να προσέξουμε την άμυνά μας και να κάνουμε ένα γκολ ώστε να ανοίξουμε την άμυνα του αντιπάλου μας. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, αφού είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ντοριάνο. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις και κάναμε μια τελική με τον Μιγκέλ και θα μπορούσαμε εκεί να ανοίξουμε το σκορ. Αυτό που έλειπε και έπρεπε να το έχουμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η υπομονή στο παιχνίδι μας ώστε να κρατήσουμε τη σιγουριά στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε το σκορ.

Το καταφέραμε το γκολ και μετά ανοίχθηκε ο αντίπαλος και βάλαμε και δεύτερο γκολ και είχαμε αρκετές ακόμη τελικές. Χάσαμε κι άλλες φάσεις λόγω αδυναμίας, λόγο αστοχίας, ή και ατομισμών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κρατάμε το σκορ και την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι επειδή μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες ο Καραϊσκάκης που βγήκε για την ισοφάριση. Οι αλλαγές μας βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας και συνεχίζουμε»

Είστε ικανοποιημένος από το ότι σας βγήκαν οι κινήσεις με τις αλλαγές πάνω στο παιχνίδι;

«Είχαμε δουλέψει και προβλέψει κάποιες κινήσεις πάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου. Η μια ήταν η αλλαγή των μπακ χαφ που είχαμε στο 3-5-2 και η σκέψη να τους βάλουμε να παίξουν αντίθετες πλευρές με ανάποδα πόδια. Το άλλο ήταν η είσοδος του Γιάννη Λουκίνα. Οι αλλαγές άλλες φορές βγαίνουν, άλλες δεν σου δίνουν αυτά που σκέφτεσαι».

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep