Τριετές ο Κόρτσταμ (video)

Στο ρόστερ του Πλατανιά Χανίων εντάχθηκε ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από το Κουρασάο, Ντοριάνο Κόρτσταμ.

Ημέρα ανακοίνωσης κεντρικού αμυντικού ήταν η πρώτη του Σεπτεμβρίου για τον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 24χρονο Ολλανδό στόπερ, Ντοριάνο Κόρτσταμ, ο οποίος αγωνιζόταν στη β' κατηγορία με την ΦΚ Αϊντχόφεν.

Ο Κόρτσταμ έχει ύψος 1μ.86 και την περσινή σεζόν είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Πριν την ΦΚ Αϊντχόφεν έπαιζε στην Achilles 29 (14 ματς, 1 γκολ), ενώ έχει περάσει ακόμα από τις Roda JC Kerkrade, Ζέμπλιν Μιχάλοβτσε και Σλαβόι Τρέμπισοβ. Είναι, επίσης, 2 φορές διεθνής με την Εθνική Κουρασάο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Doriano Kortstam (Ντοριάνο Κόρτσταμ). Ο 24χρονος (7/7/1994) Ολλανδός, με καταγωγή από το Κουρασάο, κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών (3) χρόνων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά, αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στα «3-5 Πηγάδια» απόψε. Καλωσορίζουμε τον Ντοριάνο Κόρτσταμ στην οικογένεια του Πλατανιά».

Media

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep