Το μήνυμα των οπαδών

Πανό των οπαδών της Παναχαϊκής για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ. Πανό των οπαδών της Παναχαϊκής για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι μέτοχοι της Παναχαϊκής πήραν το δικό τους μήνυμα από το πανό που υπήρχε στο γήπεδο της Αγυιάς και τους ωθούσε στο να βρεθεί λύση στα διοικητικά. 

«Κανείς δεν παίζει με την Παναχαϊκή - Βάλτε μυαλό έστω την ύστατη στιγμή», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής προς την διοίκηση της ΠΑΕ και κυρίως τους μετόχους που βρίσκονται τους τελευταίους δύο μήνες σε κατάσταση διαπραγματεύσεων με την ομάδα να συσσωρεύει εσωτερικά προβλήματα.

Η παρέμβαση τους ήταν από τις πρώτες που έγιναν με αυτό τον τρόπο και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι της Παναχαϊκής μέσα στην έδρα της με τον ΑΟ Τρίκαλα και βέβαια έρχεται μετά από την γενική ασυμφωνία των «συμμάχων» ώστε να καθοριστεί η επόμενη ημέρα, αλλά φυσικά και την έλλειψη σοβαρής πρότασης για την ανάληψη της ομάδας. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπήρξε και η πληροφορία για την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Δρόσου για την ΠΑΕ της Πάτρας και έτσι ακολούθησε την επίσημη τοποθέτηση του Θανάση Παπαγεωργίου πως δεν ισχύει η πρόταση εξαγοράς που είχε καταθέσει. 

Το βάρος φυσικά πέφτει στον Κώστα Μπακαλάρο και τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά των μετοχών και φυσικά θα πρέπει να συμφωνήσουν για να υπάρξει κάποια εξέλιξη, είτε με διάδοχη κατάσταση, είτε με την συνεισφορά τους για να βγει οικονομικά η χρονιά.    

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep