Φαίνεται το αδιέξοδο

Δυσκολεύουν τα δεδομένα για την Παναχαϊκή όσο κυλά ο χρόνος και δεν βρίσκεται λύση στην μεταβίβαση της ΠΑΕ. Δυσκολεύουν τα δεδομένα για την Παναχαϊκή όσο κυλά ο χρόνος και δεν βρίσκεται λύση στην μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Στην Παναχαϊκή έχουν ήδη αρχίζει να βιώνουν τις συνέπειες της διοικητικής αστάθειας της ομάδας με αποτέλεσμα να μην πληρωθούν για πρώτη φορά οι διακανονισμοί σε ΙΚΑ, εφορία. 

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ήδη στους δύο μήνες χωρίς ουσιαστική διοίκηση και χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να κάνει Πρωτοχρονιά με απλήρωτη την Εφορία και το ΙΚΑ, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν από τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Από την πλευρά της ομάδας έχει εκφραστεί πως το θέμα ήταν τυπικό και θα πληρωθεί μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου με την προσαύξηση του 2% που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτά τα δείγματα γραφής, βέβαια, φανερώνουν τις συνθήκες που αρχίζουν να χαλαρώνουν και να δυσκολεύουν ακόμη και στα τυπικά θέματα, όπου μέχρι τώρα δεν υπήρχε παρόμοια αντιμετώπιση. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η παραίτηση του υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ, με τον Σπύρο Μπουλ'η να αποχωρεί από τη θέση του και να υπάρχει η πρόθεση να καλυφθεί η θέση εκ των έσω.   

Στην περίπτωση της επόμενης ημέρας της Παναχαϊκής δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξέλιξη, αφού και το θέμα του Καρίμ Σορούρ που προστέθηκε στους υποψήφιους επενδυτές είναι της ίδια δυναμικής με τις προηγούμενες προτάσεις και μοιάζει δύσκολο να δεχθούν να μπουν στο τραπέζι της συζήτησης αρκετοί από τους «συμμάχους».  

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep