Το «ευχαριστώ» των παικτών στον κόσμο

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για τον «συγκλονιστικό κόσμο» της ομάδας

[googlead][/googlead]

Οι φίλοι της Παναχαϊκής παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού αποθεώνοντας την ομάδα τους παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ (0-3) και οι ποδοσφαιριστές αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον «συγκλονιστικό κόσμο» για τη στήριξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το συγκλονιστικό μας κόσμο, που ολόκληρη τη χρονιά μας στήριξε και εξακολουθεί να μας στηρίζει, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια έτσι ώστε να ικανοποιούν τους φιλάθλους μας, αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό ο κόσμος μας θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε υπερήφανο τόσο τον κόσμο μας, όσο και την πόλη την οποία εκπροσωπούμε. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλη τη χρονιά. Να εξακολουθήσετε να είστε κοντά μας».

Θυμίζουμε ότι και ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης έγραψε στο twitter μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ «ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο. Τα λόγια είναι περιττά».

 

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep