Φεύγει για Ναύπακτο

Μαγνητική ο Ρόκας στην Παναχαϊκή, διάστρεμμα ο Ασίγκμπα. Τι λένε οι Αχαιοί για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Έπειτα από περίπου ένα μήνα η Παναχαϊκή έδωσε επίσημο παιχνίδι και κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ στάθηκε πολύ καλά. «Μπορούσαμε τον βαθμό», έλεγαν οι «κοκκινόμαυροι» και τόνιζαν ότι κρατούν την εμφάνιση στο AEL FC Arena. Τόνισαν ότι η φιλοξενία ήταν άψογη, αλλά χαρακτήρισαν... δολοφονικό το μαρκάρισμα του Αναστασόπουλου στον Στάθη Ρόκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ο μέσος των «κοκκινόμαυρων» προγραμματίστηκε να υποβληθεί τη Δευτέρα (11/04) σε μαγνητική και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για κάκωση έσω πλάγιου.

Σε ό,τι αφορά στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ, στην Παναχαϊκή υποστήριζαν οτι δεν υπήρχε καμία παράβαση, αλλά ανέφεραν πως γενικά η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Το βλέμμα πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης (14/04) με τον ΑΟ Χανιά στη Ναύπακτο. Και τα προβλήματα για τον τεχνικό, Ηλία Φυντάνη είναι πολλά.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι ο Ασίγκμπα υπέστη διάστρεμμα και τη Δευτέρα (11/04) δεν προπονήθηκε, ενώ ατομικό εξακολουθεί να κάνει ο Μιγκέλ Πέδρο λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Ο Τρίγκας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Το μεσημέρι της Τρίτης (12/04) οι «κοκκινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για τη Ναύπακτο, προκειμένου να κάνουν εκεί δύο προπονήσεις και να εγκλιματιστούν στον αγωνιστικό χώρο.

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep