«Για όσα χρόνια θέλει...»

Παρουσιάστηκε ο Στάθης Σταθόπουλος από την Παναχαϊκή και υποσχέθηκε αφοσίωση και εργατικότητα.

Σελίδα γύρισε από την Τρίτη (05/01) η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του Στάθη Σταθόπουλου τον παρουσίασαν το μεσημέρι, με τον Ποτή Τσιριμπή να τονίζει ότι του παραδίδει τα κλειδιά για όσα χρόνια επιθυμεί ο ίδιος! «Για την αξία του Στάθη Σταθόπουλου έχουν μιλήσει τα έργα του και η πολύχρονη παρουσία του», ανέφερε και πρόσθεσε: «Του παραδίδω τα κλειδιά για όσα χρόνια επιθυμεί».

Ο νέος προπονητής των «κοκκινόμαυρων» ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με αφοσίωση και εργατικότητα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και για να βάλουμε τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια. Γνωρίζω πού έρχομαι, γνωρίζω την κουλτούρα της Πάτρας και τη διάθεση του κόσμου. Θα τους τιμήσω με την εργατικότητά μου. Μαζί με τους συνεργάτες μου και τα παιδιά θα υλοποιήσουμε τους στόχους.

Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δούμε τον αριθμό των νεαρών που θα έρθουν. Ο χρόνος θα δείξει πόσο καλά θα επανδρωθεί η ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μου έκαναν την τιμητική πρόταση και διαβεβαιώνω ότι θα δουλέψω σκληρά για να τιμήσω αυτούς και τον κόσμο τον οποίο θέλουμε δίπλα μας».

Σημειώνεται ότι παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού, Κώστας Σωτηρόπουλος.

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep