«Κρητικός» ο Πατινιώτης

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ που είχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή

Το… δρομολόγιο Πάτρα – Ηράκλειο θα κάνει προκειμένου να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 22χρονος εξτρέμ αφού πρώτα έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα και ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ που βρίσκεται μέρες στο Ηράκλειο και έπαιξε και στο φιλικό με το Τυμπάκι, έλυσε μια προσωπική υπόθεση με την πρώην ομάδα του (Παναχαϊκή) και υπέγραψε την συμφωνία του με την κρητική ομάδα.
Ποιος είναι ο Θανάσης Πατινιώτης
Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 1/10/1993 στην Κέρκυρα. Έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική) και Παναχαική (Footballleague)».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα πρέπει να ανέβει, δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό. Πρέπει ο καθ’ ένας μας να βάλει το λιθαράκι του σε αυτήν την προσπάθεια. Μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν. Είπα το ναι και κατέβηκα στην Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη».

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, τόνισε: «Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, το πώς με αγκάλιασε η ομάδα τις μέρες που είμαι εδώ. Δουλεύουμε σε συνθήκες Α’ Εθνικής σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι σήμερα».

Όσο για τους στόχους του με τον ΟΦΗ υπογράμμισε: «Έχω πανηγυρίσει δυο ανόδους από την Γ’ στη Β’ Εθνική με την Κασσιόπη/Κέρκυρα και με τη Λάρισα. Το ίδιο θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep