«Έχει να δώσει πολλά»

Ο Δημήτρης Σπανός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του.

Στην απειρία των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη (4-3) απέναντι στον έμπειρο Απόλλωνα και δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Αλέκο Βοσνιάδη για τα καλά του λόγια και του τα επιστρέφω με όλη μου την καρδιά. Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα έμπειρη με πλούσιο ρόστερ. Μία ομάδα που έχει αυτό που δεν έχουμε εμείς, την εμπειρία. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ομορφο και το βλέπει όλος ο κόσμος. Πριν 10 μέρες τραβούσα τα αφτιά των μικρών να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αλλά σήμερα δεν μπορώ παρά να τους δώσω συγχαρητήρια με όλη μου την καρδιά.

Είχαμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνουμε φάσεις και φάγαμε ένα γκολ για σεμινάριο αποφυγής. Το έχουμε δεχθεί άλλες πέντε φορές φέτος. Εκεί όμως ο προπονητής πρέπει να έχει υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, αντιστρέψαμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε στην κόντρα. Φτάσαμε στο σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες δίκαια. Κάναμε εκεί κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά η ομάδα πρέπει να μάθει να κρατά και το αποτέλεσμα. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για τη διαχείριση όταν έμειναν με δέκα παίκτες και στα τελευταία πέντε όταν το σκορ έγινε 4-3.

Αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολλά, δυστυχώς όμως το πρώτο παιχνίδι με τη Λάρισα μας έφερε πίσω. Φταίει η απειρία, αλλά με τέτοια παιχνίδια όλα τα παιδιά ανδρώνονται. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα γιατί δεν παίζαμε με κάποιο χωριό. Αυτό που μας λείπει είναι η εμπειρία, αλλά θα τα καταφέρουμε και δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες, εκεί είναι που μερικές φορές τσακώνομαι και με τον πρόεδρο».

Ο Νίκος Τρίγκας είπε: «Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και ευχαριστώ για αυτό τον προπονητή. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep