Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάλασε του Πάτο»

Η Παναχαϊκή έκανε γνωστό γιατί δεν προχωρά ο δανεισμός Πάτο στην Ερμιονίδα.

Το flnews.gr σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/01) σχετικά με την επικείμενη μετακόμιση του Ουσμάν Μπάρι Πάτο στην Ερμιονίδα. Η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι είχε συμφωνήσει για τον δανεισμό του, όμως έκανε γνωστό ότι αυτός «ναυάγησε», γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άδεια παραμονής και βίζα.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Barry Ousmane Pato για τα. επόμενα τρία χρόνια. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω του ότι δεν έχει κενή θέση ξένου ποδοσφαιριστή ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Ερμιονίδα προκειμένου να τον δανείσει μέχρι τον Ιούνιο του 2015 αλλά λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άδεια παραμονήs και visa όπως και οι περισσότεροι ξένοι ποδοσφαιριστές εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης που αγωνίζονται στην χώρα μας ο δανεισμός δεν έγινε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα προσπαθήσει να δώσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό μέχρι τον Ιούνιο του 2015 σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα ή ομάδα της Κύπρου, σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει και θα προπονείται με την ομάδα μας στην Πάτρα και θα ενταχθεί στο δυναμικό της τον Ιούλιο του 2015».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep