Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Πιθανό ταξίδι στη Ζάκυνθο

Η Παναχαϊκή συζητά με τη Ζάκυνθο για φιλικό στις 5 Οκτωβρίου.

Έπειτα από την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον Φωκικό το πρόγραμμα της Παναχαϊκής άλλαξε. Οι Αχαιοί το Σάββατο (27/09) θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Νέων σε οικογενειακό διπλό και την Κυριακή (28/09) ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Σε ό,τι αφορά στο φιλικό που αναμένεται να δοθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι «κοκκινόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, συζητούν με τη Ζάκυνθο, προκειμένου να μεταβούν στο νησί του Ιονίου για τεστ στις 5 Οκτωβρίου. Αυτό με το Φωκικό όλα δείχνουν ότι θα δοθεί στο ρεπό των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Από την Παρασκευή (26/09) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό ο Άλμπι που «κληρονόμησε» αιμάτωμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Ντα Κόστα. Αντίθετα, την προσεχή εβδομάδα θα μπει σε κανονικό ρυθμό ο Μασούρας που υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Τετάρτης (24/09).

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στα σενάρια που ήθελαν την Παναχαϊκή να συζητά με τον Κώστα Κιάσσο προκειμένου αυτός να επιστρέψει, αυτά διαψεύδονται κατηγορηματικά.

Last modified onΠέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep