Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σιγά μην φοβόμασταν τη Χερσόνησο...»

Ο Ηλίας Φυντάνης Ο Ηλίας Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης τάχθηκε υπέρ της Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια.

 

 

 

Ο Ηλίας Φυντάνης παρενέβη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας και αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της Παναχαϊκής. Ο πρώην τεχνικός των Αχαιών και νυν του Βύζαντα Μεγάρων, τόνισε πως, ό,τι κέρδισαν οι κοκκινόμαυροι το κέρδισαν εντός αγωνιστικού χώρου και δήλωσε σίγουρος για την δικαίωση τόσο του Αλέξη Κούγια όσο και της ομάδας

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Φυντάνης στο «Ράδιο Γάμμα»:

 

«Η Παναχαϊκή όχι μόνο θα αθωωθεί αλλά και θα πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική. Το λέω σήμερα και κρατήστε το. Τα ίδια έλεγαν αρχικά και για μένα και μετά αθωώθηκα πανηγυρικά. Οι μάσκες θα πέσουν και πάλι από αυτούς που στοχεύουν τον κ. Κούγια, που είναι μάρτυρας κατηγορίας στα στημένα. Τίποτε δεν μας χαρίστηκε και το πρωτάθλημα το πήραμε πανάξια, περνώντας από έδρες φωτιά (Αίγιο, Ρόδο, Κόρινθο, Ρουφ)».

 

Για το επίμαχο ματς με τη Χερσόνησο, ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Σιγά μη χρειαζόταν να κάνουμε τέτοια πράγματα με τη Χερσόνησο, οι παίκτες της οποίας εναντίον μας μισή ώρα πριν το ξεκίνημα έρχονταν από την... παραλία με σαγιονάρες, αφού ήταν διαλυμένοι. Ισοπεδώσαμε αγωνιστικά και μόνο πανάξια, επαναλαμβάνω τους πάντες, θα φοβόμαστε την Χερσόνησο, που ούτε τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να νικήσει; Να είμαστε σοβαροί...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep