«Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου» (vids)

Η Παναχαϊκή χαρακτηρίζει άδικη την κράτηση των οπαδών της στη Ρόδο και επιτέθηκε σε στελέχη της ΠΑΕ Διαγόρας.

Με μηνύσεις θα προχωρήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, για την άδικη - όπως χαρακτήρισε - κράτηση οπαδών των Κοκκινόμαυρων στη Ρόδο. Επιτέθηκε σε στελέχη της ΠΑΕ Διαγόρας και ενημέρωσε πως ανέθεσε σε δύο δικηγόρους την υπεράσπισή της. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ενημερώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που της επιτρέπεται από τον νόμο, υποβάλλοντας το επόμενο διάστημα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για την άδικη κράτηση των φιλάθλων μας, στη Ρόδο.

Επιπλέον, είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας μας, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα εντός του αγωνιστικού χώρου, έφυγε από το γήπεδο τρεις ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα. Εκτός από δύο στελέχη του Διαγόρα που προσπάθησαν να συμβάλλουν στην ασφαλή μεταφορά της αποστολής της ομάδας μας, τα μεγαλοστελέχη της ροδιακής ΠΑΕ είχαν εξαφανιστεί.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί στα σχόλια αυτής της δημοσίευσης τα δύο βίντεο που απεικονίζουν καθαρά τους φιλάθλους του Διαγόρα να πολιορκούν τόσο τα αποδυτήρια της αποστολής της ομάδας μας όσο και την κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους μας.

Επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αναθέσει σε δύο δικηγόρους την υπεράσπιση των φιλάθλων της ομάδας μας, και συγκεκριμένα σε έναν από την Ρόδο και στον Αχαιό Παναγιώτη Κοραντζόπουλο. Είναι ανάξια και του παραμικρού σχολιασμού η τραγελαφική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας.

Ωστόσο, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι μας ζήτησαν, αντί να καταβάλλουμε το προβλεπόμενο ποσό για τα εισιτήρια των φιλάθλων μας, να πληρώσουμε το ποσό των 180 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην εξόφληση του ασθενοφόρου της εταιρίας, το οποίο στο μεταξύ μας παιχνίδι, του πρώτου γύρου, στην Αγυιά, μετέφερε τον τραυματία Σηφάκη, από την Πάτρα στην Αθήνα, και το οποίο δεν είχαν αποπληρώσει, τέσσερις μήνες τώρα. Αυτή η διευκρίνιση, προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Media

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2024 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep