«Αποφασίζουμε και διατάσσουμε»

Η Παναχαϊκή ζήτησε τοποθέτηση από τους πολιτικούς της Αχαΐας για την ποινή της ΔΕΑΒ.

Τουλάχιστον αντισυνταγματικό χαρακτήρισε τον νέο αθλητικό Νόμο η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ζήτησε από τους πολιτικούς της Αχαΐας να τοποθετηθούν για την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και ο πατραϊκός λαός ζητούν από του Αχαιούς πολιτικούς να τοποθετηθούν δημόσια για την αδικία σε βάρος της ομάδας μας. Αγαπητοί φίλοι μας πολιτικοί (Π. Μαρινάκη, Χ. Αλεξοπούλου, Α. Κατσανιώτη, Ι. Φωτήλα), που στηρίζετε την κοκκινόμαυρη ομάδα και γνωρίζετε την ιστορία της θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε την άποψή σας γι’ αυτή την απόφαση που αποκλείει τους φιλάθλους μας από το γήπεδο στην 21η αγωνιστική και στερεί από τον σύλλογό μας την ευκαιρία να έχει την υποστήριξη του κόσμου σ’ ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι.

Η ΠΑΕ είναι υπέρ της τήρησης της νομιμότητας, ωστόσο οι νόμοι πρέπει να είναι δίκαιοι κι όχι όπως ο συγκεκριμένος που παραβιάζει κατάφορα το δικαίωμά μας να απολογηθούμε και να ασκήσουμε έφεση, και γι’ αυτό κατά την γνώμη μας τον θεωρούμε τουλάχιστον αντισυνταγματικό σε μια χώρα που «γέννησε» και υπερασπίζεται την Δημοκρατία. Ο νόμος δεν μας επιτρέπει να απολογηθούμε

Το «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», πιστεύαμε ότι ανήκε στο παρελθόν, δυστυχώς όμως η ομάδα μας δέχεται μια άδικη πέρα ως πέρα τιμωρία. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτησή σας, όπως και να εξηγήσετε στον πατραϊκό λαό -γιατί εμείς αδυνατούμε- πως μια γιορτή του ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε τιμωρία- ταφόπλακα για τον ιστορικό μας σύλλογο».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2024 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep